Tämä viikko on ollut (yllätys yllätys) taas aika koirapainotteinen.

Tällä viikolla olen seurannut sivusta erään muun kuin oman koiraseuran toimintaa. Ihan mielenkiintoista, sillä olen aina välillä mietiskellyt, olisiko Fanin ja mun mahdollisuuksien kannalta fiksumpaa treenata jossain muussa seurassa kuin meidän tämän hetkisessä seurassamme. Varmasti olisi, mutta tulee vaan kovin maanpetturi olo jos vaihtaa seuraa tässä vaiheessa. Varsinkin kun mä olen aina pitänyt pikkuseuroista niin koira- kuin hevospuolellakin. Mutta, aika näyttää mitä tapahtuu.

Agilityyn liittyen olen alkanut vakavasti harkita (tämähän on siis lähes haudanvakava asia) josko tekisin agilitylle oman blogin. Täällähän olen aina raportoinut agilitytapahtumatkin, mutta treeniblogi olisi kyllä ehkä hyödyllisempi, etenkin kun tätä blogia niin kovin harvoin luen itse. Mutta, tällä hetkellähän siis ollaan talvitauolla, mietiskellään asiaa jälleen sen jälkeen, luulen että semmoisen julkaisen, sillä ensi vuodeksi minulla on jo tiedossa kaksi uutta treenattavaa/kisattavaa.

Mikki majailee edelleen täällä Fiini-neidin seuralaisena. Jos siis tiedät että joku ihana tyyppi etsii tosi ihanaa russelipoikaa harrastuskaveriksi, niin täältä löytyisi yksi varsin valloittava yksilö! (Fani tosin meillä on jo päättänyt pitää Mikin, me nartut ei vaan valitettavasti olla samaa mieltä asiasta..)

Tänään olimme kahden kasvattini (oman Fiini-neidin, sekä Sulon) kanssa Match Showssa (niille, jotka eivät niin seuraa koirajuttuja, Match how on eräänlainen epävirallinen harjoitusnäyttely). Lähdettiin ihan vaan huvinvuoksi haistelemaan tunnelmia, ja kokeilemaan miltä se näytteleminen vauvoista mahtaa tuntua.

No, hauskaahan niillä oli, mikä on pääasia! Sulo-söpöläinen oli ensin kehässä. 4kk poika meni siellä kuin vanha tekijä, liikkui tosi rennosti ja seisoi nätisti. Kyllä vähän loksahti kasvattajatädillä leuka siinä narun päässä. Ja kun toisen kanssa ei muka oo yhtään edes reenattu! Sulo sai tietty sitten punaisen nauhan, eikä tuomari keksinyt oikein mitään kritiikkiä antaa. Hauskaa.

Seuraavaksi oli Fiinin vuoro. Fiini söhläsi ja sähläsi, jep, yllättävää. Kyllä se esiintyi ja keikistelikin, mutta lähinnä istuallaan. Mikä ihme se sitten on kun 5-viikkoisesta asti on istutettu päivästä toiseen, ja seisomista ei ole vielä edes oikein alettu reenata.. Fiinille sininen nauha.

Sitten oli ensin sinisten kehä. Fiini sijoittui hienosti toiseksi! Kuulemma olisi voinut hyvinkin voittaa, mikäli esiintyminen olisi ollut hieman varmempaa. Heh, no kun toisella on tylsää niin sitten keksitään puuhaa..

Sitten oli Sulo-sulostuksen vuoro esiintyä punaisen saaneiden kehässä. Sulo esiintyi edelleen hienosti. Pikkuisen alkoi pikkuista jo väsymys painaa, ja äiskän luokse olis pari kertaa mieli tehnyt kune siellä kehän reunalla katteli. Mutta lopulta Sulo voitti kaikki pennut! Best inshow -kehässä Sulo sijoittui vielä kolmanneksi!! Onnea Sulo ja Sulon omistajat! Aika vaatimattomasti ekakertalaiselta ;)


Kun tulin kotiin, lähdin samantien kauppaan, tänään halusin vähän herkutella. Joten kävin ostamassa tortillatarpeita. Nythän sitten olenkin viimeiset pari tuntia maannut sohvalla vatsa täynnä yrittäen saada ruoan laskeutumaan ennen  töihin lähtöä. Ahneella on paskanen loppu, mutta oli kyllä hyvääkin :) Punkkua olis ehkä vielä kyytipojaksi kaivannut.