Synnytys on jo näin *näyttää sormilla* lähellä.. ei tässä malta nukkumaan mennä. Eilen Nasu söi vielä ahneesti yölläkin ennen nukkumaan menoa. Aamulla ei sitten ruoka enää malttanut. Puolen päivän jälkeen se siirtyi pentulaatikkoon makoilemaan, eikä ole sieltä juurikaan sen jälkeen poistunut. Iltapäivällä alkoi petailu. Ei muuten kylläkään kertaakaan oo mun nähteni pedannut, mutta joka kerta kun menen yläkertaan, on vällyjä myllätty joko pentulaatikosta tai sängystä.

Tai ei enää. Nyt on se hetki kun odotellaan H-hetkeä. Lämmöt oli jo pitkään alhaalla. Äsken oli jo hetkellinen läähättelytukio tuossa. Polttoja siis on jo. ei varmaan ene enää kauaa ennen kuin ensimmäinen kakara on maailmassa. Ainakin toivon niin.

Nyt on pidettävä tupakkitauko, ja kohta tarkastamassa tilannetta :) Lisää tekstiä pian.

klo.07.06:
Olin juuri nukahtamassa kun alkoi tapahtua. Viimein klo. 05.05 suuren ponnistusten sarjan myötä syntyi ensimmäinen POIKA. Täytyy myöntää, suusta pääsi ruma sana: "perkele valkonen". No, olihan sillä onneksi toisen korvan juuressa mustaa, ja toisessa korvassa muutama pilkku, jipii :)

Tätä poikaa sitten pestiin ja hoivattiin, ja paljon, poika on ponteva, meni suoraa päätä tissille ja imee kuin viimeistä päivää. Punnitsin sen yhdessä välissä. 228g, ei mikään ihan pieni, mutta ei myöskään niin suuri kuin miltä näytti.

Seuraava POIKA syntyi klo. 06.55. ja.. yllätys yllätys VALKOINEN. Näinpä. Tätä toista sankaria en ole vielä ehtinyt punnita, sillä seuraava on jo matkalla maailmaan.

Maha on edelleen aika pallo. Nasu ei vielä taivu pesemään itseään.

Raportti jatkuu siis taas hiukan myöhemmin :)

klo.07.37:
Kolmaskin oli POIKA, ja valkoinen, mutta tällä oli sentään silmät mustat :D aika veikeä, ei muuttunut tytöksi vaikka kuinka kauniisti pyysin. Tämä kolmas syntyi klo.07.28 ja painoa tällä herralla oli 235g. Toisenkin pojan ehdin jo punnita, se painoi 250g, eli oli tähän mennessä suurin.

Saa nähdä mitä nuo loput sitten ovat. Eli, raportti jatkuu jälleen tuonnempana. Voisin haukata hiukan leipää tässä välissä, nythän on aamupalan aika jo ;)

klo.09.23:
Neljäs POIKA syntyi klo.09.15. Musta hännäntyvi, ja pyllyläntti. Saa nähdä saadaanko naiskauneutta lainkaan tällä kertaa. Mä kun niin mielestäni tilasin tyttöjäkin...

klo.16.27
Olen tässä jo kerennyt huimat 1,5 tuntia nukkumaankin. Tällä hetkellä kaikki paperit yläkerrassa, joten en muista kellonaikaa, mutta viideskin oli POIKA. Painoi noin 220g. Kumpikin korva musta.


Näin, siis poikaporukka, tosin, 10 meillä tällä hetkellä olevan pennun jakauma on 6+4, joten, aika tasanhan tuo meni :)