Täällä on ällöttävä ilma. Ei sada, eikä paista, on vaan harmaata ja koleaa. Yäk. Olimme koko aamupäivän koiruuksien kanssa pihalla, kun yksi sijoitusnarttuni kävi kylässä. Meidän oli tarkoitus tämän Smulanin kanssa lähteä lauantaina näyttelyyn Orivedelle, mutta Smulan oli toissapäivänä toisen koiran kanssa metsässä juostessaan törmännyt johonkin, ja yksi hammas meni poikki. Näyttely jää siis tällä kertaa väliin, mutta ehkä menemme joku toinen kerta. Nyt siis saan keskittyä täysin parsoniin, jonka olen luvannut viedä kehään, ja ajattelin jäädä myös seuraamaan russelikehää, joka onkin paljon mukavampaa ilman esitettävää.

Eilen kävin tapaamassa myös Toope-mäyräkoiraani. Poika on kasvanut aika komeaksi.. ja isoksi. Pitkä kuin mikä, mutta vahva ja tasapainoisen oloinen. Saa nähdä mitä muut (tai tuomarit) tykkäävät. Luonne Toopella on ihan mahtava, enkä malta odottaa putkille sen kanssa pääsemistä.

Sijoitusnarttuni Nasu tuli maanantaina meille, ja se on aika valtava jalkapallo. Synnytykseen on aikaa vielä ainakin viikon verran. joten saa nähdä repeääkö/räjähtääkö se mahdollisesti vielä. Raukalle on tullut 3kg ylimääräistä painoa jo, joka on reilusti ylipuolet sen normaalipainosta. Aika rankkaa, etenkin kun tiineys on kuluttanut lihaksia, eikä rasvaakaan ole juuri yhtään ylimääräistä. Onneksi juuri nyt ei ole kamalat helteet.

Viime viikonloppuna olin kasvattini Dooriksen kanssa näyttelyssä. Dooris sai H:n ja oikein kivan arvostelun. Erityisen tyytyväinen olin maininnasta: "tasapainoiset kulmaukset ja liikkeet". Doo myös esiintyi kauniisti, ja arvostelun lopussa olikin maininta, "Esitetään edukseen"

Lilan pennuilla on jo silmät auki ja ne touhottavat jo sopivasti, vielä nukkuvat aika paljon kyllä. Alkavat olla joa aika ihanassa iässä. Kohta alkaa sitten riiviöaika :D Toivottavasti saan pian jonkun kamerallisen kylään, ja uusia kuvia vaaviloista.