Mistähän taas aloittaisi.

Meillä oli tosiaan pieni agilityrupeama tuossa viime viikolla Fanin kanssa. Ensin kisattiin tiistaina Tampereella. Sieltä kaksi hyllyä, tosin toisesta radasta olisi tullut nolla, mutta pienten sählinkien vuoksi lähdin ilman lähtölupaa, joten hylly tuli, jälleen. Videot: A-kisa ja B-kisa. Ennen kisoja kävin hallilla treenaamassa kontakteja ja Fani teki tosi upeita kontakteja. Kisoissa ei sitten niistä upeista kontakteista ollut tietoakaan, mutta ei kyllä tullut kontaktivirheitäkään lainkaan. Fiinimeni hienosti ohjaten muutamaa estettä ja harjoitteli keppejä.

Torstaina oli sitten Riksun kisat. Niistä ei juuri mitään mainittavaa. Kaikki meni enemmän tai vähwmmän pieleen. 2 x hyl.Torstaina käytiin Mariannen kanssa ennen kisoja taas hallilla, ja marianne auttoi Fiinin pari kertaa putkeen, ja hetken kuluttua Fiini menikin putkeen jo hienosti ohjattuna, muutaman esteen rataakin mentiin ja hauskaa oli.

Perjantaina Agirodussa Hyl kun ohjaaja oli liian hidas. Tosi hienot kepit kuitenkin! Kontaktit ihan päin mäntyä.

Lauantaina AVO-SM karsintaradalta hieno suoritus, mitä nyt yksi kamala kaarros kun ohjaaja meinasi unohtaa radan. Harmittava vitonen puomin alastulolta. Sijoitus 11. kun 7 parasta pääsi finaaliin. Nollalla sijoitus olisi ollut 5. ja olisi saatu finaalipaikka. Eli AVO-SM finaali jäi parin sentin päähän tällä kertaa :)

Lauantain toka rata sitten ihan penkin alle, Fani varasti TODELLA rumasti lähdössä, ja loppurata olikin sitten katastrofi. Eli hylly.

Agirotureissu muuten oli tosi mukava, kiitos vaan Mariannelle matkaseurasta, mutta voimat se vei. Lauantaina kotona en tehnyt mitään muuta kuin nukuin.

Eilen oltiin P-HAU:n cup-kisoissa. Danakin pääsi pitkästä aikaa agiliitämään, ja meni tosi kivasti. Saatiin hyppikseltä jopa tulos. Jos olisin tajunnut että se menee peruuttamalla kepit ihan nätisti, niin tulos olisi varmaankin ollut jopa vitonen. Hyppytyyli oli kyllä aika järkky nyt, ihan pahaa teki. Fiini sai myös osallistua, ei menty ihan kaikkia esteitä ja pidettiin lähinnä vaan hauskaa.

Tänään sain itselleni jäykkäkouristusrokotuksen tehosteen, joten siitäkään ei tarvitse taas hetkeen stressata. Monesti olen asiaa miettinyt, mutta ei ole tullut haettua. Nyt kävin terveystarkastuksessa, niin terveydenhoitaja päätti sen siinä sivussa tuikkasta. Eikä edes kirpassu ;)

Eilen kun tein ruokaa, käytin muuten eka kertaa itse kasvatettuja chilejä. Kokeilin sitä raakaa chiliä ihan vähän kielenkärjellä, niin jestas se muuten oli tulista! Mitähän spessulajiketta nuo lienevät.. Muuten pikku vinkki: Ei kannata hieroa silmiä, jos on juuri käsitellyt chiliä, se teki aika kutaa! Mutta, sivelin chilinkannoilla hieman sohvapöydän kulmia, niin kummasti ei enää pentua kiinnostanut pöydän kulmien nakertaminen ;)

Sama ihana pentu on syönyt tietokoneeni laturinjohdon poikki, joten minulla ei tällä hetkellä ole kone käytettävissä kotona. Saa nähdä koska saan uuden piuhan. Joten, minut tavoittaa tällä hetkellä parhaiten puhelimitse. Töissä pääsen sähköpostiin, mutta esim. pe-su olen vapaalla, joten en todennäköisesti pääse nettiin.