Voisi kuvitella että olen laiskoitellut kun en hetkeen ole mitään kirjoittanut. Mutta höpönpöpön. Olen aloittanut työt jälleen. Olin koko viime viikonlopun töissä, ja kahden viikon päästä jälleen menen.

Pennut kasvavat ja kasvavat. Yksi on jo lähtenytkin omaan kotiinsa. Pennut on kivoja, mutta kyllä sitä aina helpottuu kun alkavat lähteä uusiin  koteihinsa. Ikävä tulee, mutta työnmäärä vähenee jälleen :)

Sunnuntaina kantautui iloisia uutisia Tallinnasta. Kasvattini oli ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä tuloksella: JUN-ERI2/PU4 !! Aika hienoa.

Itse siirryin viimein digiaikaan, kun sain viime viikolla hankittua digiboksin. Nyt näkyy muitakin kanavia kuin 1 ja 4 :Dajatttelin vielä repäistä ja hankkia mös dvd-soittimen. Paljon olisi kyllä muitakin hankintoja.

Rokkikin vaihtoi tänään tallipaikkaa, kaverini talliin. Huomenna lähden katsomaan kuinka poika on kotiutunut.

Olen edelleen työviikonlopun jäljiltä sen verram väsynyt, etten jaksa tämän enempää tarinoida. Koitan kertoa seikkaperäisemmin ensi kerralla. Nyt menen nukkumaan, jotta jaksan aamusta lähteä käymään tallilla ratsastamassa ponskun. Illalla on sitten taas agitreenit.