Torstai ja perjantai vapaata :) Onpa ihanaa! Pääsin siis matematiikan tasokokeesta läpi, joten sain suoritettua matematiikan perusteet ihan sillä. Ruotsin perusteitahan mun ei myöskään tarvitse lukea, ja kun torstaina ja perjantaina ei muita kursseja olekaan, niin mulla on vapaata!! Harmi vaan että ensi viikosta alkaen meillä on erilainen lukujärjestys.. Nyt jännäilen enää sitä Suomen kielen tasokoetta...

Muutenkin on ollut kyllä ihan mahtavaa opiskella jälleen! Koirille ei tule enää lainkaan pitkiä yksinoloja, sillä jos mulla on pitkä päivä, on ruokatunti kuitenkin aina niin pitkä että ehdin hyvin käymään kotona. Ja Koulun jälkeen ehtii tehdä vaikka mitä. Vähän eri lailla kun keväällä kun olin töissä... Tuntuu hienolta, että ehtii tehdä jotain oikeasti hyödyllistä, sekä jotain hauskaa saman päivän aikana.

Huomenna olisi ensimmäiset opiskelijariennot, mutta en ole vielä päättänyt osallistunko. Ja jos osallistun, menenkö itse tapahtumaan vai vasta jatkoille. Sen verran olen päättänyt että jos menen, niin autolla menen ja autolla tulen takaisin. Ja siis kun ajan en ota.


Rokki on nyt siis uudella tallilla. Aivan ihanassa paikassa onkin. Parhaassa mahdollisessa hoidossa. Treenauskin on nyt voihdoin lähtenyt käyntiin kesäloman jälkeen. Ratsastus alkaa olla ponille tosi mieleistä puuhaa, ja mun alla onkin nykyisin täpäkkä, reipas, eteenpyrkivä, mutta suhteellisen nöyrä poni. Aivan mahtavaa. Tänään olikin sitten ensimmäisen ohjasajo-oppitunnin aika. Aluksi se oli Rokin mielestä hiukan outoa kun mä en ollutkaan edessä johdattamassa että mihin mennään, mutta pian poika hokasi hommen ja olikin hauskaa. Samalla kokeiltiin ensimmäistä kertaa kumppareita. Alkuun ne tuntui Rokin mielestä kummalta, mutta hetkessä se hyväksyi ne, ja hakeutui alas. liike näytti melko hyvältä siihen nähden ettei varsalla juurikaan ole tällä hetkellä lihaksia. Pientä asettelua ja taipumista ollaan nyt alettu harjoitella maasta käsin. Sekä taluttaen että ohjasajaen. Alkaa mennä aika kivasti läpi.


Koirapuolella tehdään jälleen uusia hankintoja.. Johan mä kaksi narttua ehdinkin hankkia tässä välissä, ja nyt on jo taas tyrkyllä uros... Siitä lisää myöhemmin.

Pennut voivat hyvin, kasvavat tuolla laatikossan (vielä hetken siellä...) Näillä hetkillä silmät on jo kaikilla auki, korvatkin kuulee jo jonkin verran, ja jalat kantaa sen verran että voi istua ja ihmetellä nuita kaikkia mullistuksia. Siispä myrskyvaroitus: Pian on russelilauma valtoimenaan :D


Miehet...
Sama mies aiheuttaa aina vaan päänvaivaa. Nyt hän kertoi ohi mennen että on hakenut töitä tästä melko läheltä. Jos hän sen työn saisi, pienentyisi meidän välimatkamme niin paljon, ettei olisi enää mitään syytä olla yrittämättä saada "järkevää" parisuhdetta aikaiseksi. Tällä hetkellä en osaa sanoa mitä ajattelen asiasta. On ollut niin helppo ajatella vaan että "se oikea" on olemassa, mutta asuu liian kaukana, joten ei kannata edes yrittää pariutua... Sitoutumiskammo nostaa jälleen päätään uhkaavasti. Mutta, aika näyttää ja asioilla on tapana järjestyä :)


Nyt aion puuhastella rästihommia, siivota pennunkatsojia varten ja ennen kaikkea levätä! Jaksan ensi viikolla taas pirteänä opiskella.

Kirjoittaessani huomasin että taas taitaa olla muutama rauta tulessa...

Hetken mieliala : iloinen
Opiskelija-Nora