Tässä nimittäin olen, suhteellisen pirteänä, suhteellisen hyvin nukutun yön jälkeen, ja jo suihkussa käyneenä. Ja täytyy sanoa että on melko ihana olo! Juon aamukahvia ja vielä on hyvin aikaa ennen kouluun lähtöä. Toivottavasti huominen aamu on samanlainen. Ensi viikon keskiviikkon asti tätä voisi ainakin jatkua, keskiviikon jälkeen mulla alkaa nimittäin joululoma.

Kaverini M tuosta naapurista kävi eilen kylässä. Tein hänelle kotisivut joten hän kävi opettelemassa niiden päivtystä. Nyt luulen että hän on jo päivittäjämestari, sillä olihan hän itse Gurun opissa, hehheh. M treenasi myös Reginan kanssa näyttelyjuttuja, koska M tulee tammikuussa hoitamaan mun koiria kun itse lähden rilluttelemaan Tallinnaan pitkäksi viikonlopuksi. Ja tuolle viikonlopulle sattuu kaikenlisäksi Lahden ryhmänäyttely, johon Reginan ilmoitin, joten M:kin joutuu nyt vääränrotuisen kanssa kehään. Ihan hyvin meni treenit, kunhan kumpikin pääsi vähän jyvälle toisistaan. Regina oli alkuun ihan hädissään, "kun toi mamma seisoo tuolla", mutta lopulta herkkkunamit vei voiton ja M olikin ihan kiva. mutta oli se silti hassua, että mun  kanssa se kuitenkin esiintyi paremmin. M:n kanssa seisoi kivasti, mutta mun kanssa haki aina tarkemmin sen "oikean" asennon.Taitaa olla vähän mamman koira..  Mutta eiköhän se näyttely oikein hyvin mene. Ei ainakaaan esittäjässä ole vikaa. Enhän mä olisi M:a muuten pyytänytkään, ellen luottaisi.

Nyt kun on vähän tilanne rauhoittunut kaikin  puolin taas, niin olen yrittänyt ottaa yhteyttä uusimpien kasvattien omistajiin jälleen. Kaikki ketkä ovat vastanneet, vaikuttavat tyytyväisiltä pentuihinsa. HUOM! Jos nyt luet tätä ja omjistat pennun jommasta kummasta viimeisimmästä pentueesta, enkä ole juuri ottanut yhteyttä, älä hätääänny, otan pikaisesti yhteyttä myös sinuun  ;) On kiva kuulla kasvateista säännöllisin väliajoin, ja etenkin nähdä niistä kuvia. Kaikista parasta on jos niitä pääsee näkemään luonnossa, kun näkee mimmoiseksi ne on luonteeltaankin kehittyneet, ja miten ovat perheeseensä asettuneet. Kaikkia kasvatteja on toistaiseksi pidetty erityisen hyvin.

Tammikuu tulee olemaan yhtä lentämistä paikasta toiseen, olis reissua Ruotsiin, Viroon, Turkuun, Teuvalle.. en halua edes ajatella. Nyt kuitenkin eletään hetki vielä joulukuuta. Joulu lähestyy, ja mun  piti ostaa kaikki lahjat tänä vuonna ajoissa. Ei ole tullut ostettua, joten aaton aattona varmaan taas tungen itseni pahimpaan ruuhkaan ja hankin joululahjat. Mukavaa. Tai, vieläköhän niitä ehtisi tilata netin kautta.. En oikein pidä kaupoissa käymisestä joulun alla. Kauheat tungokset joka puolella, hikivaluu, sekä kuumuudesta että tuskasta johtuva, ja joululaulut raikaa jokapuolella, parrhaimmillaan samassa paikassa kolme eri joulurallatusta yhtä aikaan. Yyyyyhh. En selvästikään ole oikein jouluihminen. Kaikkein parasta joulussa on, ei edes ne lahjat, vaan se syöminen! Meillä on perinteisesti tapana, että yövyn jouluna isäni luona Kouvolassa, mutta aattona käyn joulusaunassa, sekä jouluillallisella äitini luona. Äiti hankkii pöydän täyteen suuria herkkujani, joulukinkkua, mätejä, kaloja, maksalaatikkoa. Kaikki syö aina itsensä ihan ähkyyn ennen lahjojen jakoa. Sitten seuraavana päivänä kotiinlähtiessäni käyn tietysti vielä syömässä rääppeitä, ja ssa kaikista herkuista ylijäämät mukaan kotiin. Uuteen vuoteen asti melkein riittää herkuteltavaa ;)

No niin, nyt mulle tuli sitten nälkä. Pakko mennä hakemaan aamupalaa kaffen kanssa vielä ennen kouluun lähtöä.