Hirveetä hässäkkää ollut taas, etenkin koirarintamalla. Ja tietysti myös tämän mahan kanssa.

Fanin kanssa piti viime viikonloppuna kisata molempina päivinä, mutta olinkin sitten vähän kipeä, niin jäi harmillisesti kisat välistä. Inhottavaa :( Mutta ei mahda minkään. Treenejä jatketaan vielä ensi jakson ajan, tai ainakin niin pitkään kun mun selkä kestää, ja maha ei tuu tielle. Sitten kun jäädään tauolle, niin varaan Fanille ajan kastrointiin. Ensi keväänä jatketaan sitten molemmat hiukan kevyempinä agilityn harrastamista :D

Yritän nyt vielä joitain kisoja katsoa meille, sillä toivoisin niin sitä kolmatta nollaa vielä ennen taukoa.

Fuulan kanssa ollaan aika vähän nyt treenailtu mitään muuta kuin kotijuttuja ja mätsäreissä käymistä. Jotenkin en ole nyt ollut oikein tyytyväinen sen kehäkäytökseen viime aikoina, verrattuna aikaisempaan. No, pentuhan tuo vasta on. Ja nyt olemme menossa tässä kuussa Fuulan kanssa Gerardin koulutukseen ennen seraavaa pentunäyttelyä.

Sitä odotellessa taidanki keskittyä Fuulan kanssa pelkästään tottiksen harjoitteluun. Tänään käytiin pentryhmässä hiukan harjoittelemassa, ja olin  tosi yllättynyt siitä kuinka hienosti Fuula jo osaakaan asioita. Seuraaminen sujui melko mallikkaasti, ja "sivu"-perusasentokin on  jo aika lailla hanskassa. Ja me ei oikeasti olla edes kovin paljoa treenattu. Hienoa Fyllis!

Fiini sitten onkin keskittynyt vain paisuttelemaan masuaan. (Seura tekee kaltaisekseen.) Fiinihän on siis astuettu Rockylla noin kuukausi sitten, ja pentuja odotellaan marraskuun alulle. Lisätietoja kotisivuillani.

Ja joukon jatkoksi meille on tullut pikkuinen karvakasa, Tollo nimeltään. Tållå tuli ruotsista, ja on yhteisomistuksessa kaverini kanssa. Tållålla on erittäin mielenkiintoinen suku, ja sen vanhemmat ovat menestyneet usealla saralla, molemmat ovat jälkivalioja, emä muotovaliokin, ja isälläkin on useita paras uros -sijoituksia. Molemmat vanhemmat ovat myös todistaneet taipuvuutensa keinoluolilla. Aika näyttää mitä meidän pienestä karvatollostamme isona tulee. Ainakin se on luonteeltaan aivan mahtava, ja uskon että siitä tulee aivan loistava harrastuskaveri. Tollostakin lisätietoja kotisivuillani.

Tulevaisuus näyttää jälleen aika hyvältä, tietysti meiän perheen osalta, mutta myös muuten. Luulen että mulle on töitä heti kunhan vain kykenen tekemään, tai ainakin toistaiseksi tilanne vaikuttaa hyvältä. Tästä lisää joskus myöhemmin. Ikinä kun ei tiedä miten asiat menee, ennen kuin kaikki on selvää ja varmaa.

Toistaiseksi olen kuitenkin pääasiassa ihan vaan kotona koirien kanssa ja nautiskelen elämästä.

Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta nyt on kaikki aika hyvin :)