No niin, joulu on täällä. Vielä pitäisi yksi vime hetken lahja keksiä. Musta on vaan tullut jotensakin "idiootti" enkä keksi mitään hauskaa lahjaa enää. Eilen oli niin sippi, etten saanut enää hilauduttua kauppaaan, illalla join lasillisen viiniä ja simahdin sitten samantien sohvalle. Kumma kyllä, heräsin jo kuudelta pirteänä. Normaalisti mulle ei todellakaan kuuden tunnin yöunet ole riittäneet. Nyt riitti. Kai se on tämä joulu.

Sitten täytyisi vielä jaksaa suunnitella mitä kaikkia vaatteita ottaa mukaan. En ole Kouvolassa kuin yhden yön, mutta olemme menossa illalla kaupungille lapsuudenkaverini I:n kanssa. Vaikka toiset ajattelevatkin ettei jouluna oikein sovi hillua tuolla baareissa, niin toisaalta joulu on ystävien aikaa. Kaiketi. Ja lähes kaikki ovat vanhempiensa luona, eli lapsuuden maisemissa joulua viettämässä, joten jouluna kotikaupungissa voi nähdä paljon vanhoja hyviä kavereita. Sitä mä odotan. itse kun käyn Kouvolassa tosi harvoin, ehkä pari kertaa vuodessa. Ja etenkin, ihanaa nähdä tämä hyvä ystäväni I pitkästä aikaa.

Toisen hyvän ystäväni M:n kanssa olemme sopineet, että päivällä käymme isojen piskien kanssa lenkillä (ajattelin että metsään päästetään ne juoksemaan..) Pikkuisten kanssa käyn sitte siihen perään. Sen jälkeen lähden äidin luo, ja koirat lenkistä reporankoina jäävät nukkumaan isäni luo. Suunnitelma on hyvä, mutta saa nähdä onnistuuko.

Illalla tosiaan lähdemme hiukan "ulkoilemaan". Joulupäivänä tulenkin sitten jo takaisin kotiin, sillä lupauduin yöksi tosiaan menemään töihin. Tapanina aion lähteä road tripille koirieni kasvattajan luo Teuvalle, mikäli ei tule kamalaa lumimyrskyä. Voi olla että palailen siis vasta joulun jälkeen asiaan.

Edelleen, rauhallista joulun aikaa! Olkaahan kaverit kiltisti ;)