Perjantaina menin  baarille katsomaan josko olisi kavereita liikenteessä. Ei juurikaan ollut, mutta törmäsin erääseen nuorisoteatteriaikaiseen kaveriin. Aika hauskaa.

Kun pääsin kotiin, koitin käydä nukkumaan, mutta sepä ei onnistunutkaan. Selkä sanoi sopimuksensa irti, enkä saanut sitä rusautettua millään ilveellä, joten en saanut nukuttua, ja nousin joskus 7 jälkeen ylös sängystä, entistä väsyneempänä.

Lauantai päivä meni siirrellessä tavaroita paikasta a paikkaan b, niitä kun oli vielä muuton jäljiltä täällä joka puolella levällään, ja on kyllä edelleenkin..

Juuri kun ajattelin että kohta on valmista ja pääsen torkuille, soi puhelin. Meille oli vapautunut paikka Janita Leinosen koulutuksesta, jonne täytyisi lähteä noin tunnin sisään. No, kiva. Marianne onneksi lähti mukaani, joten ei tarvinnut Vääksyyn asti yksin ajella. Koulutus oli kiva, mutta harmillisesti ryhmässämme oli pari koirakkoa, joiden kanssa junnattiin niin paljon yksinkertaisia asioita, että emme päässeet aivan täyspainoisesti treenaamaan. Fanilla ja minulla meni kuitenkin oikein hienosti.

Sitten tulin kotiin ottamaan kasvatinomistajat vastaan, ja hetken kuluttua lähdinkin jo töihin.

Oli muuten harvinaisen kiva työyö, vaikka jouduttiin työskentelemään jopa tunti pidempään. Olin koko ajan kamalan hyvällä, ja iloisella tuulella ja vähän väliä jäin lörpöttelemään ja lirkuttelemaan asiakkaiden kanssa. Suorastaan järkyttävää! Mutta, toisaalta, jos siellä nykyisin on noin kivaa, ni sitten vaan paljon vuoroja mulle kiitos ;)

Seuraavana aamuna olikin sitten koiranäyttely Lahdessa. Näyttely meni hienosti. Neljästä kasvatista kolme sai EH:n ja yksi H:n, Kerttu sai ERI:n. Tuomari oli melko tiukka, mutta pidin hänestä, ja hänen tyylistään arvostella koiria.

Näyttelyn jälkeen olin jo aivan naattii, mutta pidimme vielä Kisentel's -tapaamisen meillä. Paikalle saapui useita koiria, ja oli ihanaa että jälleen kerran selvittiin tappeluitta, vaikka saman katon alla oli monta  keskenään vierasta urosta.

Kiitokset kaikille paikalle saapuneille!

Maanantai olikin sitten minulle univelan tasauspäivä. Ja nyt sitten tässä valvon kun ei enää nukuta :D Otan kohta kyllä pienet torkut ennen kuin nousen.