Unohdin viimeksi vallan kertoa helatorstaisesta pentunäyttelystä, jossa oltiin Karkin ja Kepposen kanssa. Kumpikin oli ainoana omassa luokassaan. Keksi sai KP:n, ja oli PU2. Karkki ei tällä kertaa saanut KP:ta, koska se "mielisteli" ja heiluteli häntää alhaalla, joka sai sen pylly näyttämään pyöreältä :) Keksiä tuomari piti hiukan pitkärunkoisena, muutoin hyvinrakentuneena. Heinosti meni siis!

Lauantaina oltiin Turengissa ryhmänäyttelyssä Fuulan ja Tollon kanssa. Tollo sai jälleen loistoarvostelun jaesiintyi tällä kertaa huomattavasti paremmin, harjoittelu on selkeästi tuottanut jo tulosta!  Tollo voitti juniori luokan, ja oli lopulta PU2, hienon valiouroksen viedessä urosten voiton. Tollo sai siis toisen sertinsä toisesta näyttelystään. Nyt oidaan sitten sertien suhteen rentoutua hetkeksi aikaa, ja käydä näyttelyissä silloin tällöin ihan vaan "omaksi iloksi".

Fuulaa en ehtinyt sitten PU -kehän jälkeen yhtään valmistella. Pöydällä seisoi kuitenkin hyvin. Tuomari mittasi sen, ja meidän HEVONEN mahtui kuin mahtuikin sen 30cm mittatikun alle, juuri ja juuri, ja ihan ryhdikkäänä, niiaamatta. En ollut uskoa silmiäni, ja mun pitikin oikein kumartua katsomaan, että osuuko se mittatikku todella pöytään, ja kyllä vain!  Noh, harmillisesti Fuula sitten liikkeessä ei nostanut häntää pystyyn vaan piti sitä ns. kello kahdessa, en tiedä johtuiko kuumuudesta vai mistä, tuo on vähän erikoinen tapaus muutenkin, häntinensä :D  Tuomari kysyi minulta: "Miksi se ei nosta häntää liikkeessä kuten seistessä?" ja totesi, että Fuula olisi saanut ERIn, mikäli olisi nostanut häntäänsä liikkeessä. Pikkasen jäi harmittamaan, mutta ei voi minkään. Fuula kuitenkin voitti luokkansa.

 

Tänään olin treeneissä Fiinin kanssa, ihan kivasti Fiini meni, mutta on se liian hidas mulle. Nyt taas tuntui tylsältä treenata sen kanssa, ja päätin että ensi kerralla menen Fanin kanssa, jotta pääsen itse paremmin harjoittelemaan. Fiini jatkakoon maskottikoiran eloa, ja harjoitellaan sen kanssa ihan issesseen.

Fanin kanssa harjoittelin sitten treenien jälkeen kontakteja hallissa, häiriöillä. Pikkuhiljaa alkaa sujua, mutta piiiiitkä on vielä matka täydellisiin kontakteihin..


Olen myös saanut mukavia PLL-uutisia. Wuffin Tahmatassu, eli "Dana" on PLL-normaali. Eli Danan pennut voivat olla korkeintaan kantajia. Danan pentueiden isistä on White William v.d. Gudumholm testattu myös PLL-normaaliksi, joten rap-pentueen kaikki pennut ovat myös PLL-normaaleja genotyypiltään, niitä siis ei erikseen tarvitse testauttaa.

Lisäksi tänään kuulin, että meidän Inton emä on myös PLL-normaali, joten koska Inton isä Fanikin on testattu PLL-normaaliksi, on myös Into sisaruksineen PLL-normaaleja :)

*Muoks* tässä asiassa oli käynyt sekaannus, joten odottelemme vielä Inton emän tulosta.