Tänään on ollut kiva päivä!
Heräsin ajoissa, kävin suihkussa, kerkesin hyvn oleskella koirien kanssa ennen töihin lähtöä. En ole ollut edes juurikaan väsynyt tänään, ehkä siksi että onnidtuin menemään nukkumaankin suhteellisen ajoissa.

Töissä on ollut mukavaa. Asiakkaat on olleet kivoja oikeastaan kaikki. Ilmna on nätti, aurinko paista, eikä ole kauhean kylmäkään, mitä nyt pikkasen tuulee. Ja huomenna on VAPAAPÄIVÄ!

Mahtava fiilis!

Tänään illalla lähdetään ulos. Baarilla on tapahtuma, sinne tulee esiintyjiä soittamaan "mun musiikkia". Aion viihtyä hyvin :) Alkoholit taidan jättää väliin, mutta mullahan tunnetusti on hauskaa ilmankin :)

Ihmeellistä, alkuviikon on ollut niin kuolemanväsynyt olo, ja nyt se on tipotiessään!

Huomenna on sovi**u että lähdetään tallinomistajan kanssa maastolenkille. Mikäs sen mukavampaa! Rokki saa kaverin mukaan antamaan rohkeutta, ja minä saan kaverin mukaan joka kanssa voi rupatella. toivottavasti ei vaan sataisi, eikä tuulisi kovin paljon.

Koirat on olleet aika lutusia eilen ja tänään. En ole niille uskaltanut vielä hiiskua tulevasta perheenlisäyksestä. Ehkä jonkun pikku kinan aikana sitten.

Viikon päästä mulla onkin sitten se kuuden päivän mittainen odotettu loma. Viikonloppu menee russeleiden käyttöleirillä silloin, ja helatorstai Lilan kanssa pentunäyttelyssä.- mutta aika leppoisaa silti. Maanantaina tai tiistaina taidan lähteä pk-seudulle tutustumaan Danan lapsenlapsiin, joita on kaksi pentueellista. ihanaa päästä pikkuisia möhmttelemään, ja hauska nähdä ovatko perineet mitään mummultaan.

Alkaisi vaan pian tuolla mummulla itselläänkin juoksu, niin päästäisiin odottelemaan omia pentulaisia. No, mutta kaikki aikanaan, ei mitään kiirettä. Tässähän on nyt paljon kaikkea muutakin. Tuommoisia asioita ei millään jaksa stressata.

Koiranhoitajaa kaipailisin edelleenkin. Esim. Euroopan Voittaja -näyttelyn aikana olisin mielellään koko viikonlopun Helsingissä. Ystäväni pyysi kylään. Emme ole nähneet aikoihin, ja olisi ihana päästä viettämään iltaa yhdessä sekä vaihtamaan kuulumisia ihan kunnolla. Juuri eilen sain kuulla että hän on jo kaksi kuukautta asunut jonkun miehen kanssa, josta en tiennyt mitään. Kamalaa! Täytyisi varmaan yrittää pitää paremmin yhteyttä ystäviinsä, niin pysyisi edes hiukan kärryillä.

Hetken mieliala : iloinen
Kuuntelen : Joss Stone: Super Duper Love
Nora ja iloinen ilme