Ihanaa ihanaa ihanaa! Huomenna on vapaapäivä! Aion hemmotella itseäni ja ostaa uudet kengät, toivon mukaan kahdet.

Tänään oli todellinen kiukkupäivä. Tietokone sekosi viime yönä, ja se tappeli itsensä kanssa monen monta tuntia ennen kuin sai itsensä vihdoin kasaan. Aamulla, (liian myöhään tietysti) se vihdoin taas auksei. Koulupäivä oli kammotus, opettaja aivan hullu ja muutenkin rankkaa vääntöä väsyneelle.

Mikään muukaan ei mennyt minkään suunnitelman mukaan. Suunnittelin jo hetken pulloonkin turvautumista, kun kerran huomenna olisi vapaata. Kuitenkin aamulla on pakko nousta aikaisin soittelemaan asioita läpi eri tahojen kanssa.

Isommat pennut ovat lähteneet, enää viimeinen poika on kotona. Sekin lähtee lauantaina Ruotsiin. En millään malttaisi siitä luopua, niin ihana ja helppo pentu se on. Oikea sydäntenmurskaaja. Toivottavasti valloittaa tulevassa kotimaassaan.

Pienet pennut ovat kasvaneet kamalasti. Niillä on jo silmät auki, kövelevät ja peuhaavat. Aivan ihania! Pieniä yllätyksiä tuli, siitä lisää myöhemmin.

Koira-asiat on siis mallillaan, samoin hevonen, oma ihana itsensä. Tänään mentiin ensimmäistä kertaa maapuomeja, jotka oli laitettu tynnyreiden väliin. Olipahan poika intoa täys!

Muuten sitten maailma edelleen sekaisin. Mutta ehkä tämä tästä. Pikkuhiljaa asia unohtuu.. jos on unohtuakseen.

Nora