.. tai sitten ei.

Mun oli tarkoitus käydä jo nukkumaan. Kuitenkin mieleen juolahti, että voisin kokeilla, saisinko sittenkin jotain ajatuksia ensin purettua. Vaikka, nukkumaanhan ei koskaan käsittääkseni saisi mennäs uoraan television tai tietokoneen äärestä, se kai heikentää unen laatua tai jotain muuta kummallista.

Itse menen aina suoraan koneelta nukkumaan. Ehkä siksi, että vietä suurimman osan ajasta kotona joko koneella tai aika lailla koneen välittömässä läheisyydessä, ja kone on yleensä aina auki. Pitkän aikaa olen myös tehnyt niin että nukkumaan mennessä laitan koneelta pyörimään jotain katsottavaa ja nukahdan siihen. En oikein enää osaa nukahtaa enää ilmankaan.

Olin tänään pentunäyttelyssä. Tänään oli kisentel's-historiallinen päivä tavallaan. Danan lampsenlapsia nähtiin ensimmäistä kertaa kehässä. Kumpikin sai hyvät arvostelut, kuitenkin tiukahkolta tuomarilta. Hampaat ei näillä pikkutiiteillä olleet vielä täysin vaihtuneet, joten se tietysti vaikutti menestykseen, mutta tyytyväisiä oltiin päivään. Kelpoyksilöitä ovat kumpikin, ja kivan luonteisia!

Shar Pei kehän laidalla olin itse tänään ensimmäistä kertaa. Tapasin erään kasvattajan, sekä erään mukavan sharpun omistajan, jonka kanssa toivon tapaavan usein!

Oli hauska nähdä muita sharppuja taas ja verrata omaa niihin muihin, etenkin kun Regina oli mukna, niin se oli helppoa. Tajusin, että minun jytikkä-rekku onkin toistaiseksi siro pieni rääpäle. Täytyy koittaa ruokkia sitä vielä lisää... Mutta en mä aio siitä mitään pullukka pullukka todellakaan tehdä, eikä varmaan meidn liikuntamäärillä läskimahaksi pääsisikään.

Kiva, mutta rankka päivä oli. Taas jäi russelistit moikkailematta oikeastaan kokonaan kun oli omia "lapsia" paikalla niin muuhun ei pystynyt keskittymään.

Sijoitusnarttuni Nala tuli myös tänään meille, mammalomalle nimittäin. Viikon kuluttua maanantaina olisi laskettu aika. Kyseessä on ensimmäinen sijoitusnarttuni pentue. Tuntuu aika hassulta että tämä kävi tavallaan näin äkkiä. Toki astutuksesta on jo aikaa, mutta kun narttu ei ole ollut koko aikaa silmien alla, niin aika on kulunut nopeasti, ja nyt yhtäkkiä se on tuossa noin kamalan ison mahansa kanssa, ja synnyttää ihan kohta. Odotusaika jäi tavallaan kokonaan välistä.

Nyt vain odotellaan rauhassa. Viikonlopun tietämillä saattaa alkaa tapahtua. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja saadaan kunnialla maailmaan ensimmäiset toisen polven Kisentel's-lapset!

Hetken mieliala : iloinen
Nora