Joopa joo, mentiin eilen Fanin kanssa treeneihin, Fani kävi hiukan kierroksilla kun heittelin sille fiksuna tyttönä palloa ennen ekaa harjoitusta.


Noh, sitten vein sen autoon odottamaan. Kävin hallissa seuraamassa muiden harjoituksia, ja kun tulin taaisin autolle, niin minua odotti aika pallomainen koira. Olin matkalla ostanut ruokasäkin, johon Fani oli nyt sitten tehnyt reiän ja vetänyt vatsan täyteen.


Toka harjoitus meni siis aika rauhallisissa merkeissä, ja kolmanteen en enää suostunut. Olin muutenkin päättänyt, että Fani treenaa tänäänkin, koska Fiinillä näytti eilen takapuoli sen verran turvonneelta.

Noh, päästiin ulos, niin kerkesin huomata että jou hiiri tai päästäinen (piiiitkä siimahäntä sillä oli) juoksi tien poikki. Ja seuraavassa hetkessä se oli vainaa. Fani kyllä tuli louskasun jälkeen kutsusta luokse ja antoi hiiren olla.

 

No, tänään sitten meni treenit ihan huisin hienosti. Tosin, ne siis oli Fiinin treenit, joten en tiiä onko vaativuutaso ihan Fantsun luokkaa. Mut hyvä Fani, kepit ja kontaktit meni ihan nappiin!

Pitäis vissiin ilmoitella tuota kisoihinkin taas. Muistin äskettäin maksaa lisenssinkin taas jopa.