Piti eilen vielä jatkaa, mutta unohdin kokonaan.

Muutto lähenee. Olen jo aloitellut pakkaamista. Pakkasin astioista osan jo pois, niin on vähemmän tiskattavaa. Täytyisi alkaa pakkailemaan vaatteita ja muutakin roinaa. Kohta saa ainakin talvivaatteet jo pakata pois, kevät tulee kovaa vauhtia! Ihanaa!

Siivoilua joutuu nyt tekemään päivittäin, koirat tuo hiekkaa sisälle ja pudottaa karvojaan, joka puolella on taas koirankarvoja.

Piristin itseäni keskiviikkona myös värjäämällä hiukset pitkästä aikaa :) "tylsä tavallinen" kausi loppui, ja palasin takaisin punapäiden kastiin, hauskaa. Vielä voisi latvat vetäistä oranssiksi jossain vaihessa.

Keskiviikkona oltiin myös "beach partyissä" baarilla. Oli hauskaa. En olekaan aikoihin hametta päälleni pistänyt. Hiukan hämmentävää, mutta hiljalleen siihenkin tottui. Kesällä voi sitten taas pitää enemmänkin hameita.

Kunhan se kesä nyt tulisi nopeasti. Olen päättänyt että kahden kuukauden kuluttua olen jo rannalla. Eli toukokuun puolivälin aikoihin. Silloin on paras olla lämmintä!

Täytyisi alkaa miettiä kesätyötä nyt jo ihan tosissaan. Ensi kesänä haluaisin semmoisen työn, että jäisi aikaa myös kesälle. Viime kesänä kerkesin rannalle tasan yhden kerran. Kaiken muun ajan olinkin töissä. erittäin mukavaa. Tai koirarannalla käytiin koirien kanssa mutta eihän se ole sama asia.

Iltatyö olisi melko houkutteleva. Päivät olisi aikaa puuhailla kaikkea hauskaa, ja illat tai yöt olisi sitten töissä. Tiedä sitten mikä semmoinen työ mahtaisi olla. Täytyy tutkailla asiaa tarkemmin.

Toisaalta, voisin kyllä tehdä hevoshommiakin, jos sopiva työ sattuisi kohdalle. Jotenkin tuntuu vaan epätodennäköiseltä.

No, katsellaan, mitä kevät tuo tullessaan...


Tässä vielä kuva uudesta väristä...
462950.jpg