Nyt on siis vihdoin kaikki kirjoitukset yhdessä paikassa, ihanaa. Oli muuten aikamoinen homma siirtää kaikki tänne.

Hetkeen en malttanutkaan millään sitten kirjoittaa. Olen ollut kamalan väsynytkin, ja koko ajan jossain menossa. Viime viikolla ei juurikaan mitään erikoista tapahtunut. Noh, tapasinhan mä jälleen tämän erään tietyn ihmisen, ja meillä oli oikein mukavaa yhdessä. Mutta ei mitään kovin erikoista kuitenkaan.

Mä olen tässä nyt pohtinut tätä kyseistä juttua. Uskon, että olen jollain tavalla pikkuisen ihastunut. En kai muuten ajattelisi häntä näin paljon, saati puhuisi ja kirjoittaisi hänestä jatkuvasti. Kuitenkaan en tahdo että koko asia etenisi juurikaan mihinkään suuntaan. Miksiköhän?

Ehkä en oikein usko että tämä kuitenkaan olisi minkään oikean rakkaustarinan alku, tai muutakaan vastaavaa.Tiedän että viihdyn hänen seurassaan, ja meillä on kivaa. Ei sen kummempaa. Ehkä siksi en halua edes ajatella mitään vakavampaa tästä. Vaikka, aikahan sen parhaiten näyttää.

Senkään takia en ole yrittänyt edes kiirehtiä, koska en halua mitään väärinkäsityksiä. En todellakaan halua mitään vakavaa seurustelusuhdetta. Tapailisin häntä kylläkin mielelläni noin satunnaisesti. Vaikeaa.


Viime viikonloppu olikin sitten aika rankka. Perjantaina tuli otettua alkoholia hiukan liikaakin. Kamalaa. Lauantai menikin krapulassa maatessa ja välillä oksennellessa. Kunnes yöksi lähdin töihin. Oli aika rankka paluu töihin todella todella pitkän tauon jälkeen kun en ollut ihan parhaassa mahdollisessa kunnossa, ja toisekseen oli älyttömän kiireinen ilta. Ja sunnuntain ajelinkin sitten autoa ympäriinsä.

Kotona on vielä kolme paaperoa. Ensi viikonloppuna taitavat nuokin lähteä. Nyt on hauskaa kun on jo pikkuisen rauhallisempaa kun vain kolme viipottaa vapaana. Alkaa olla pikkasen haikeeta ajatella, että kohta ne on kaikki poissa. Ehkä panttaankin tuota sijoitusnarttua täällä jouluun asti, heh. No, ehkä en kuitenkaan. Muta kyllä noita riiviöitä vaan taitaa tulla aika ikävä.

Huomenna olisi koe, eikä mulla ole edes kirjaa.. ei taida mennä kauhean hyvin, jaiks. Ehkä etsin vielä netistä, josko jotain ko. kurssiin liittyvää tietoa löytyisi, ja sitten nukkumaan.