Tänään oli piristyspäivä!
Ensin aamulla posti toi kivan paketin, kun tilaamani uusi hieno näyttelyhihna Piuhaputiikista saapui:



Tätä testataan sitten ensimmäisen kerran varmaankin Lahti KV:ssa, ja kunhan testit on suoritettu, alan suunnittelemaan minkälaisen seuraavaksi tilaisin.

Illemmalla sitten päätin kun Henkka lähti hoitamaan asioita ympäri Lahtea, että me voitaisi Janen kanssa lähteä Karismaan shoppailemaan, ja sitten tavataan koko perhe siellä ruokailun merkeissä. Tavoitteena oli löytää uudet hyvät lenkkarit, joista on sitten ihan juoksukengiksikin myöhemmin.

Stadium olikin sitten täynnä mitä herkullisempia pinkkejä ja liloja, ja muita sateenkaarenväreissä loistavia juoksukenkiä, ja olisin voinut ostaa melkein ne kaikki, noin niinkun ulkonäöllisesti. Lopulta kuitenkin bongasin alarivistä tylsän harmaa/siniset asicsen maastojuoksukengät, joissa on gore-kalvo. Ja vaikka kuinka pinnallinen minäni yritti sovittaa  vastaavia pinkkejä, joissa ei ollut gorea, niin käytännöllinen minäni valitsi lopulta nuo tylsän väriset, mutta koiralenkkejä ja metikössä tarpomista ajatellen huomattavasti käytännöllisemmät gorekengät. Kaiken huippu oli, että nuo kengät olivat  jo hyllyssä huimassa alessa, mutta myyjä sanoi, että tuossa näyttääkin olevan vielä vanha hinta, ja lopulta lompakko keveni vain 49,90 verran.



Nyt en sitten millään malttaisi odottaa huomiseen, että pääsisin koirien kanssa lenkille uusilla  popoilla!

Muutama muukin ale-ostos tarttui matkaan, mutta en raaskinut kamalasti tuhlailla, kun ensi viikolla mennään Tallinnaan, niin säästellään sinne vähän noita shoppailuhaluja (ja rahojakin).