Heräsin tuossa tunti sitten. Hyvät yöunet olikin taas. Nukuin sellaisessa puolihorroksessa kolmisen tuntia. Nyt ei vaan enää uni tule. Ei sitten millään.

Taidan kohta mennä laittamaan pyykit kuivumaan ja katsoa seuraavan koneellisen jo valmiiksi. Muutenkin täytyisi alkaa noita puhtaita vaatteita hiljalleen lajittelemaan, ja pakkaamaan turhat jo muuttolaatikoihin. Kuulostaa ehkä vähän hullulta kun muuttoon on vielä niin pitkä aika, mutta mulla on ihan oikeesti niin paljon ylimääräistä tavaraa täällä. Paljon helpompi pitää kämppä siistinäkin, kun tavaraa olisi hiukan vähemmän nurkissa pyörimässä. Varsinkin, kun en ole mikään siivousintoilija.

Mulla sattuu olemaan muutama pahvilaatikkokin muuttopuuhiin varattuna jo. Ne on tainneet jäädä pentupakkauksista, jotka Royalilta tilasin. Siitä asti o siis suunnitelmissa ollut tavaroiden pakkaaminen ;)

Huomenna on kivan lyhyt koulupäivä. Jos kaverini on menossa tallille, pääsen varmasti mukaan. Toivottavasti. Oma auto edelleen odottaa remppausta :( Saisinpa sen pian kuntoon, niin olisi taas pikkuisen huolettomampaa elämä.

Se on muuten kamalaa huomata kuinka riippuvainen sitä onkaan omasta autosta. Viikonloppuna julkisilla matkustaminen oli aikamoista takkuamista kyllä verrattuna omalla autolla ajelemiseen. Olkoon sitten henkilöautolla ajo kuinka kallista tahansa, niin kyllä se vaan on mun juttu. Tuntuu etten lainkaan pärjää ilman autoa. Täällä sentään pystyy kaupassa käymään ilman autoa, joskus olen ollut aivan korvessa hetken autottomana. Asuin n. 20km lähimmältä kaupalta ison maantien varrella, jolla bussitkaan ei juuri pysähtyneet. Onneksi kaveri otti mut silloin luoksensa asumaan siksi autottomaksi ajaksi.

Bussit on ihan mukavia, mutta bussilippujenkin hinnat sen kuin nousee ja nousee. Vielä joku aika sitten täällä oli matka keskustaan alle 3€ (2.70?) sitten viikko pari sitten se oli 3€ ja nyt jo 3.10€. Hullua! Ja etenkin kun esim. koulupäivä pitenee sitten bussimatkojen takia jo noin 1,5tuntia niin koiralliselle ihmiselle ei kovinkaan kätevä vaihtoehto. Pyörällä voisinkin periaatteessa kulkea, mutta kun en omista nykyisin pyörää. Monesti on kyllä ollut aikeissa polkupyörän osto, mutta sitten on taas pihiys iskenyt.

Ja kun tuntuu, että hankintoja pitäisi tehdä vaikka kuinka paljon. Esim. voisin varmasti hiljalleen alkaa siirtyä kivikaudelta nykyaikaan ja ostaa sekä dvd-soittimen tä digiboksin. (Olen ymmärtänyt että piakkoin ei telkusta näy enää oikeasti mitään josei ole digiboksia..) No, minut tuntien olen ensi vuonna jonkun kuukauden myös televisioton, kun en koskaan saa mitään aikaiseksi ajallaan.

Mistä tulikin  mieleeni, että senkin takia olisi auto mahdollisimman pian saatava kuntoon, sillä mun täytyy mennä ajamaan kakkosvaihe. Silläkin on kiire, en suotta ole sitäkään taas viime tippaan jättänyt vaikka on ollut monta vuotta aikaa se suorittaa.

Raha nyt sitten yleensä on se mikä tlee vastaan. Vihdoin olen Kelalle toimittanut kaikki paperit koskien opintutukihakemusta. Huomenna pitäisi heillä olla viimeinen paperi perillä. Nyt vaan jäädään siis odottelemaan päätöstä. Kuinkakohan kauan päätöksen teossa muuten mahtaa kestää. Ja kuinkakohan pian he maksavat nämä jo erääntyneet rahat.. No, se selvinnee, mahdollisesti pian.

Aloin tossa yksi päivä miettiä, että mahtaako mun blogia enää kukaan lukeakaan, kaikkien näiden muuttosähläysten ja muidenkaan takia? Ilmoitelkaa itsestänne ketkä vielä luette. Vaikka kylläpä minä kirjoitan vaikkei kukaan lukisikaan. Tämä on ihan mukavan terapeuttista, ja pinttynyt tapa jo :) Ja huom, kaikki jotka ehkä vielä luette, täällä saa myös tekstejä komentoida, jos siltä tuntuu ja niikseen tulee ;)

Mutta nyt aamupuuhasteluihin! Ja sitten kouluun.