Ja sairastelu jatkuu edelleen. Tämä on jo hiljalleen ihan naurettavaa. Tulee oltua vaan kotona, ja syötyä. Kotona ollessa tekee koko ajan mieli jotain syötävää.

Mulla on menossa vaihteeksi valmisruokakausi. Johtuen luultavasti juurikin tästä sairastelusta. Ei vaan jaksa kokata (sama pätee siivoamiseen ja kaikkeen muuhunkin vastaavaan). Kaikkia valmisruokia tulee syötyä peräkkäin, mutta tällä hetkellä ehdottomaksi ykköseksi on jälleen noussut pyttipannu. Pyttipannua ja paistettuja kananmunia, ai että. Vaihtelun vuoksi välillä täytyy syödä valmispastoja tai keittoja. Ja tietysti on ihan pakko herkutella. Jäätelöä menee pitkästä aikaa tosi paljon. Karkkia edelleen aika harvakseltaan, mikä on ihan hassua kun tietää mimmoinen karkkihiiri minäkin olen ennen ollut.

Se on jännä asia oikeastaan. Se taitaa mennä niin, että kun tottuu jostain pois, esim. just tosta makean syömisestä, niin siihen on sitten vaikea päästä enää takaisin. Erikoista siinä on se että mä oon luullut oleeni makeisista joskus täysin riippuvainen, mutta ilmeisesti en ollutkaan, koska riippuvaisuuden luulisi uusiutuvan heti kun ote hiukan pääsee lipsahtamaan. Tai ehkä mä sitten en olekaan "helposti riippuvainen" - pitäisikö siis samalla lailla koittaa irroittautua tupakan poltosta? Ööö.. ei.. kai? Niinno, siinä taisi tullakin jo vastaus.

Meillä kotona tapahtuu jänniä asioita. Viimeiset pennut lähtevät maailmalle viikonlopun aikana. Ja oma pentukaan ei ole enää ihan niin pentu. Reginalla, 6,5kk alkoi tänään elämänsä ensimmäinen juoksu. Pikkuinen on aika ihmeissään, ja melko harmissaan, sekä kiukuissaan. Ärhentelee vähän kaikelle joka sen tielle sattuu, oli se sitten joku pentu, aikuinen koira, mun jalka, tuolin jalka, pöydän jalka, sänky, tms... Noh, kai sitä täytyy vain koittaa ymmärtää, "sillä on menkat.."

Huomenna otan itseäni hiukan niskasta kiinni. Aamupäivällä menemme yhden pennun kanssa eläinlääkäriin. Sass saa mikrosirun, passin ja rokotuksen. Sass kun muuttaa Viroon. Takaisin tullessa haen postista Hobby Hallin pakettini, joka sisältää kaksin kappalein uusia olohuoneen mattoja!! Sitten kun sunnuntaina (toivottavasti) on viimeinenkin pentu uudessa kodissaan, rullaan vanhan maton, heitän sen mäkeen, jybssään lattian oikein kunnolla, laitan olohuoneen sieväksi, ja uudet matot lattialle. Maanantaina voisin käydä ostamassa vaikka vielä kukkasia... Ja ensi viikolla teen suursiivouksen kun täällä ei pyöri nurkissa kuin kaksi koiraa. Fani nimittäin tietenkin lähtee Reginan juoksun ajaksi evakkoon isäni luo. Se taas tietää minulle unettomia öitä, nimittäin minä en oikein osaa nukkua ilman Fania. pyörin vain sängyssäni kun on liikaa tilaa, eikä ketään kainalossa tuhisemassa. Kokeilin tätä kesällä kaksi yötä kun Fani oli isäni kanssa mökillä. Nyt sitä olisikin tiedossa 2 viikkoa. Mutta toisaalta, jos vihdoin pääsen tuostakin riippuvaisuudesta, niin ehkä voin vihdoin tämän "evakon" jälkeen siirtää kaikki koirat olohuoneesen nukkumaan yöt. Shar peihan siis ei sänkyyn tähänkään asti ole päässyt (mikä sinänsä on aika hölmöä, se kun on minun pehmoisin koirani, toisaalta, se kyllä osaa myös kuorsata, ja kovaa..)

Lauantaina onkin jälleen yö töitä. Onneksi ei perjantaina. Huh. Mutta nyt nukkumaan, jotta olen aamulla pirteänä menossa eläinlääkäriin.

272275.jpg

-Menkkojen masentama Rekkusti-


272276.jpg

-Nuutti ja Ginger kaksistaan-