Meille muutti vauva! Pieni ja ruttuinen koiranpentu nimeltä Regina. SE on hauska tyyppi, oikea rento-Regina, ottaa lunkisti kaiken. Aika eri maata kuin nämä russelin ärrit.

Fani on myös päässyt lapsentekopuuhiin. Fani kävi astumassa tällä viikolle erään kauniin tyllerön. 9viikon päästä sitten katsellaan millaisia pikku-faneja syntyykään. Ihan mahtava juttu! Tätä onkin odotettu. Fanin fanilauma on varpaillaan :D

Kaikkialla alkaa nartuilla myös juoksut nyt. Joka puolella tuntuu juoksut olleen myöhässä, ja nyt niitä juoksuja pamahtelee joka suunnalla. Aika jännä että näin rykelmittäin. Tässä syntyy syksyllä ihan peräkanaa nyt monta mielenkiintoista pentuetta. Ainakin viisi, ja kaikki viikon välein :D

Fani osasi tosi hienosti astua, vaikka hiukan jännitti kun ei ollut Danaa suostunut astumaan. Kun päästiin pihaan ekalla kerralla, siinä meni 5minuuttia, ja PAM! Nalkissa olivat! Se hoitui kyllä kun vanhalta tekijältä. Toivottavasti siellä on monta monta pikku uimaria nyt työn touhussa ja syntyy monta monta pikku pentua :) Voiko enää enemmän innoissaan olla oman koiransa pennuista? Kai se ensimmäinen pentue on aina niin erityinen. Danan kohdalla ei toinen ollut tavallaan enää yhtään niin upe juttu, sehän oli jo rutiinia :P Mutta aina se on hienoa ku toivottu pentue syntyy, ja kun näkee mitä ne omat koirat missäkin yhdistelmässä jättää. Toivottavasti Fanin lapsia joskus näytetään jossain.

Olen siis kyhjötellyt muutoin ihan kotosalla koiruuksien kanssa, juhannuksenkin olin joko kotona tai iltaisin yhden kaverin luona istuskelemassa. Koko juhannuksen aikana join puoli tölkillistä lonkeroa!

Nartut otti maanantaina yhteen pahasti, sen jäljiltä rappukäytävä edelleen veressä, kun en ole ehtinyt pestä. Veri siis tuli mun sormesta. Maanantain jälkeen ovat olleet kiltisti. Tuollainen peli ei nimittäin vetele. Kersalla on nyt kurikuuri menossa... Kyllä tämä tästä kun vaan pysyy lujana.

Onneksi nyt on vielä vastapainona tuollainen "laiskanpulskea" rauhallisuuden perikuva, siis melkein. lilakin on oppinut ihan erilaisen tavan leikkiä Reginan kanssa. Aikaisemman ärisemispurisemisleikin sijaan sekin leikkii ihan hiljaa ja rauhassa, kun Rekkukin on niin rauhallinen. Aika mielenkiitoista on ollut katsoa.

SiImäluomet painaa melkein tonnin, ainakin luulen mä niin

Hetken mieliala : odottava
Nora joka odottaa (satoja russelinpentuja yhtäaikaa)