Täällä taas..
Olen puuhaillut kaverin nettisivujen parissa jo useamman tunnin. Minulla oli eräs kinkkinen pulma, joka täytyi selvittää. Selvisihän se, lopulta. Nyt voisin kohta mennä jo nukkumaan, jatkan sivupuuhia huomenna iltapäivällä, tai illalla.

Huomenna päivällä menen mätsäriin, leikkimieliseen koiranäyttelyyn. Ajattelin viedä Reginan sinne, olisikohan niillä oma luokka virtaheposille :D Ei vaan, tähän mennessä Regina on pärjännyt mätsäreissä ihan kivasti, ekalla kerralla olit BIS-3 ja toisella kerralla 80 pennun joukossa putosi pois pelistä juuri ennen sijoittuneita. Joo, mutta oikeasti mennään vain kokemusta hakemaan, josko jossain vaiheessa mennään taas oikeisiin näyttelyihin. Tai siis Reginahan ei ole virallisiin luokkiin vielä kertaakaan kerennyt.

Mätsärin jälkeen ajatteli ajella tallille. Kävin tänään ratsastamassa, ja täytyy sanoa, että kyllä mulla vaan on aika makee poni! Kotiin tullessani olin niin innoissani, että maksoin hetimmiten rästissä olevanratsastusseuran jäsenmaksunkin :D (enteilee kisoja, ihan selkeesti).

Jännä juttu sattui muuten tänään, kun unohdin päivällä puhelimen kotiin. Äsken sitten muistin tarkastaa, että oliko mulle tullut puheluita. Siinä vaiheessa hoksasin sitten, että ai niin, siitä loppui akku joskus aamupäivällä, laitoin sen kyllä lataukseen, mutta en koskaan takaisin päälle. No, napsautin sen äsken päälle niin herranen aika mikä kilinä alkoi kuulua (juu, laitoin kuulkaa joku aika sitten viestin merkkiäänen päälle, mullahan oli monta vuotta tekstiviestit äänettömällä.). Ties ketkä olivat yrittäneet soittaa, ja seassa oli muutama ihan hätäinenkin viesti, että "Missä olet", "Miksi en tavoita sinua", "Onko kaikki hyvin". No, ihana tietää, että mä en ehtisi ehkä sittenkään olla kovin kauaa kadoksissa enenn kuin joku alkaisi kaipaamaan. Kiitokset siitä. Vaikka on se ehkä ihan pikkuisen liioittelua, että jos ei puhelin yhtenä päivänä ole päällä, niin kuolema on ehkä korjannut :D Mutta siis ihan oikeasti, kiitokset huolenpidostanne.

Se on vaan aika hauskaa, sillä musta tuntuu ettei mulle ikinä soita kukaan, ja nyt oli tullut viisi tekstiviestiä päivän aikana.

Tallilta tullessani kävin tänään sitten vielä kaupassa. Lidlissä siis, halusin Lidlin mehuja, ja muita juomia. Ostin kyllä paljon muutakin herkkua, ja auton takapenkinsuojan! Nyt täytyisi jaksaa imuroida auto, ja pestä penkinpäälliset, että siitä on hyötyä. Tästä sain sitten semmoisen inspiraation, että vein autoni pesulle. Ensimmäistä kertaa ikinä ajoin itse semmoiseen pesukoneeseen. Se oli aika hauskaa. Fani oli hiukan kauhuissa siinä vaiheessa kun vettä loiskusi päin ikkunoita, se oli ihan varma, että se yritetään vähintään hukuttaa. Annoin sille lohdutukseksi lihapullia siinä samalla sitten :) Mutta kyllä nyt kelpaa ajella puhtoisella autolla!

Nyt hyvää yötä.