Blogi on jäänyt hävettävän vähälle viime aikoina. En ole yksinkertaisesti jaksanut edes ajatella koko blogia. Ei nyt niin suuria liene tapahtunutkaan.

Viime viikonloppuna tosin oli oikein mukavaa, sijoitusnarttuni omistaja tuli omien russeleidensa, sekä kasvattinsa kera viikonloppuvierailulle. Olimme menossa sunnuntaina Ähtärin ryhmänäyttelyyn. Perjantaina istuimme iltaa, nautiskelimme viiniä, ja keskustelimme koira-asioita. Lauantai meni mätsärissä (johon Rekku ei päässyt suunnitelmista poiketen mukaan, koska se alkoi oireilla aamulla vesihäntää, joka onneksi meni päivässä ohi.). Sunnuntaina oli edessä rankka reissu Ähtäriin. Harmittavaa sinänsä, että saimme aika tylsät (lue vähäsaniset) arvostelut. Tuntui kurjalta ajaa 800km mokoman akia. Mutta aina ei voi voittaa. Koirat esiintyivät kaikkii mukavasti, siinä ei valittamista.

Aloin jälkeenpäin miettiä, että miksi ihmeessä olin ilmoittanut koiran Ähtäriin, asti, koska normaalisti en käy näyttelyissä yli 150km säteen, ellen sattumalta ole juuri siellä suunnalla... Mutta syyhän olikin niin yksinkertainen, että tämä oli ainoa näyttely johon sijoitusnarttuani uskalsi enää ilmoittaa ennen juoksun alkamista.


Huomenna on sitten pentunäyttely. Uusia kasvatteja kaksi ekaa kertaa kehässä sekä lisäksi ulkopuolinen sijoitusnarttuni. Mukavaa saada arvostelut niistäkin.Mitään kovin suuria odotuksia ei ole, sillä russelinpentuja on ilmoitettu vain vaivaiset 34 kappaletta. Eli, pelkkää kokemusta ja arvostelua mennään hakemaan, ei todellakaan muuta, edes KP:ta.

Koirapainotteista siis. Toki jonkinlaista ihmissuhteiluakin on mahtunut. Sitä samaa vanhaa kuviota. Voisin kyllä jo kaivata uusia tuulia. horoskooppini käski viritellä verkkoja, viikonloppuna kuulemma tarttuu saalis. No, täytynee ottaa tänään verkot mukaan töihin ;) hehheh. Noo.. kyllä kohta varmaan alkaa tapahtua taas ihan itsestään. Usein ei sen eteen tarvitse mitään tehdä.

Olen kyllä yrittänyt opetella vihdoin tekstiviesteilyä. Hankalaa. Mutta ehkä hiljalleen opin senkin näpyttelyn taidon. Tai sitten en. Samapa tuo.

Nyt taidan mennä lepäilemään vielä hetkeksi ennen töitä. Vaikka tykkäänkin yötöistä, inhottaa pelkkä ajatuskin huomisaamun heräämisestä.