Tämä viikonloppu oli täynnä toimintaa.. onneksi se onnyt ohi.

Lauantai oli kamala päivä. Olin nukkunut yöllä noin neljä tuntia, ja aamulla menin heti koiranäyttelyä seuraamaan. Sen jälkeen poikkesin ensin yhdelle, ja heti perään toiselle kaverilleni kylään, kunnes minut hälytettiin töihin. Töistä painatin sitten suoraa päätä tallille myymään hevosta. Tallilla meni monta tuntia ja jäädyin lähes kuoliaaksi. Kotona kävin pitkässä kuumassa suihkussa, ja sen jälkeen lähdin kaverin kanssa seikkailemaan taas Lahden yöelämään. Kyllä viime yönä, ja aamulla maittoi uni!

Tänään oli vapaapäivä. Mun oli tarkoitus ajella sinne Tampereen russeliriehaan, mutta päätin että välilläö on pakko levätä. Oli niin ihanaa ottaa kaverin kanssa rennosti koko päivä. makoiltiin, syötiin pizzaa, ja sitten mentiin koirapuistoon ottamaan aurinkoa. Tosi kätevää: Koirat sai tunnin verran juoksennella vapaana miten halusivat, ja me saatiin ottaa aurinkoa sen tunnin ajan. Kaikki osapuolet olivat erittäin tyytyväisiä. Koirat etenkin, ja kyllä mekin oltiin kun saatiin pikkasen sitä toivottua päivetystä. Oli aivan mahtava ilma!

Illalla kyllä pikkasen siivoilin. Tiskasin koko kertyneen tiskivuoren, mutta muuta en oikein jaksanut.. Äiti tulee huomenna käymään ja noottia tulossa, mutta minkäs teet, kun ei ehdi niin ei ehdi.

Huomista odotan innolla. Lähdemme siis Helsinkiin shoppailemaan. Mm. Ikeassa olisi tarkoitus käydä tutkailemassa jotain kivaa. Ja mennään myös tapaamaan mun mummia ja vaaria pitkästä aikaa.

Nyt unille

Hetken mieliala : iloinen
Nora