Aamulla oli jälleen aikainen herätys. Sain viimein kaikkien kommelusten jälkeen saatettua ystäväni koiransa kanssa matkalle Mexicon Maailman Voittaja näyttelyyn. Vielä matkan varrella iski pieni huoli, mutta lopulta tuli puhelu, että kaikki on kunnossa. Ihanaa, Toivottavasti heillä on onnistunut ja rentouttava reissu. Mikään ei ole kamalampaa kuin stressaava matka.

Sain hiukan järjesteltyä huonekaluja jonkinlaiseen väliaikaisratkaisuun alakerrassa, kun eilen viimein sain huonekalut tänne uuteen kotiin. Huomenna koitan ehtiä vanhalle kämpälle hiukan siivoamaan ja hakemaan joitain sinne vielä jääneitä tavaroita.

Illansuussa meillä kävi tulevan sijoituskodin pariskunta kylässä. Vaikuttivat oikein mukavilta ihmisiltä. Luottavaisin mielin olen heidän suhteensa.

Ystäväni, jolla on minun yksi kasvattini, ilmoitti menevänsä Match Showhun ihan meidän lähelle, niin ppysin että hän ilmoittaisi minultakin joko Reginan tai Fanin, koska en itse ehtinyt ilmoittautumiseen, mutta kehään kuitenkin. Hän ilmoitti Reginan. Regina voitti parissaan tosi upean ridgeback uroksen, ja oli punasten saaneiden isojen paras, sekä lopulta BIS-1! Oli todella hauskaa. Regina hurmasi taas ihanalla olemuksellaan kaikki tuomarit ja sai valtavan määrän kehuja, sekä tietysti palkintoja.

Mätsärin jälkeen hain erään ystäväni meille istumaan iltaa. Söimme herkkuja ja jutustelimme. Oli todella mukavaa.

Kuulin myös että eräs ystäväni sai tänään kauan odotetun kennelnimensä, ja Toisen ystäväni kasvattien rekisteripaperit saapuivat tänään. Onnea heille!

Eipä olisi paremmin voinut päivä oikein mennä! ihanaa välillä näin. Lisää vain tällaisia päiviä :)