Eilen se alkoi! Uusi koulu!

Koulu oli kiva, ihana pieni rakennus takkahuoneineen ja saunoineen, yksi opettajista lupasi, että hänen tunneilleen saa tuoda koiirakin. Myös luokkatoverit tuntuivat oikein mukavilta, osa ainakin. Uskon että tulemme hyvin toimeen. Yhdellä pojalla on jopa Shar Pei.

Pennut kasvavat ja pulsikistuvat kovaa vauhtia laatikossaan. Tänään oli tullut ensimmäinen "omatoiminen" kakka, ja toinen pojista, Karavaanari, on avannut jo toisen silmänsä. Kyllä aika menee nopeasti.

Viime sunnuntaina syntyi myös Fanin ensimmäiset pennut. Neljä ihanaa poikaa. Ovat todella vahvoja ja jänteviä russelin alkuja. Hauskaa oli, että vaikka molemmilla vanhemmilla on täysi säännöllinen pään väritys, on pennuista kolme puoliksi valkopäisiä, yksi vähän enemmänkin.

Paluu arkeen tuntui kivalta. Koulussa vaikuttaa tulevan paljon tekemistä heti alkuun. Alussa on monia tasoestejä. Heti eilen meillä oli suomenkielen tasotesti, jonka melko varmasti reputinkin... Näin ollen joudun suomenkielen perusteet kurssille. Uskon etä matematiikassa ja kielissä voi olla parempi onni. Mikäli läpäisen loput tasokokeet, on minulla suhteellisen helppo ensimmäinen jakso. Sinänsä hyvä kun tämän jakson aikana syntyy vielä toinen pentue.

Maanantaina alamme heti harjoittelemaan teollisuuskoneiden käyttöä, ja tiistaina alkaa kemia. Ihanaa! Vuosiin en olekaan kemian tunneilla ollut.


Näillä näkymin tämä ala vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, ja opettajat mukavilta. Uskon viihtyväni tässä koulussa.

Nora