Joulu tulee tohinalla, tänään sain aikaiseksi vihoin shoppailtua, sekä eloitettua tekemään ensimmäisiä lahjoja. Enää ei ole paljon ostettavaa, tuo käsityö nyt on vielä kesken.

Kaiken muun hässäkän lisäksi sitten tänään klo. 20 sain kuulla että huomenna tulee viimein kirvesmies korjaamaan mun kylppärin katon. Eli oli pakko siivota. Sinänsä ei niin väliä kun oli muutenkin tarkoitus siivota ennen joulua, jotta joulun jälkeen olisi kiva palata siistiin kotiin. Mutta ärsyttää siivota näin kiireellä. Noh, pääasia että tuo katto tulee kuntoone nnen kuin tarvisi alkaa asuntoa myymään. Epätoivo oli alkanut jo mieleeni tuossa asiassa hiipiä. Moni varmaan muistaakin sen kun viime kesänä vesivahingon takia mun kylppärin kattoa revittiin auki. Isännöitsijä sanoi tuolloin että kirvesmiehet tulevat kolmen viikon sisään ja ilmoittavat etukäteen koska mulla on koiria. Juu, no siitä on nyt aikaa 6kk, ja tosiaan eräs naapurin rouva vaivautui kahdeksalta illalla edellispäivänä käydä asiasta minulle ilmoittamassa. Jippijaijee.

Nyt voisin painua nukkumaan pian, jotta jaksan herätä päivystämään sen työmiehen tuloa. Pienoinen nälän tunne kylläkin ilaaantui juuri (yllättäen)...