Tänään oli siis ensimmäinen päivä "työnantajana" työharjoittelijalle. Omasta mielestäni suoriuduin suhteellisen hyvin. Oli muuten aivan ihanaa tulla koulusta kotiin kun koirat olivat ihan rauhallisia, koska olivat jo päässeet käymään lenkillä. (Tähän hommaan tietysti kävisi taas se mieskin...)

Pikku-Frassella on nyt vihdoin kaikki kunnossa ja herra on valmis muuttamaan Ruotsiin. Ainoana ongelmana tässä nyt on enää (aina se sama) Finnair. Pirulaiset menivät lakkoon sitten juuri tällä hetkellä (Tajusin siis vasta tänään että Frassen on määrä lentää Finnairilla, itse kun en missään nimessä olisi lentänyt Finnairilla..)

Nyt väsyttää kamalasti. En saanut viime yönä unta, ja aamulla oli aikainen herätys. Kamalaa!onneksi oli joku hiukan helpottamassa arkea, muuten en tiedä kuinka olisin tästä päivästä selvinnyt. Toisaalta vain pelottaa sekin, että en vain liiaksi tottuisi tähän "luksukseen". Joudun pian palkkaamaan työvoimaa, hahhah.

Huomenna on jännä päivä. Siitä lisää myöhemmin, jos menee suunnitelmien mukaan.Tai no, suunnitelmien ja suunnitelmien. On monen monta jännättävää asiaa, eli paljon negatiivista ja/tai positiivista saattaa tapahtua, mutta katsellaan.

Joskus loppukaneetin keksiminen saattaa olla ylivoimaista

Nora